Bun venit!
  Ne bucuram ca ați accesat site-ul nostru. Acesta a fost creat cu scopul de a va oferi dumneavoastra cetățenilor din comuna Beștepe dar și altor persone din țara si străinătate atât date despre localitate dar și informații la zi referitoare la preocuparile administrației pentru soluționarea problemelor comunității.               
   Cu multă stimă, primar Țipirigan Dumitru .
primarul comunei
harta Comuna Beștepe se află în SE României în nordul Dobrogei, județul  Tulcea, la 25 de Km de orașul Tulcea,așezată pe drumul județean 222 C,  șoseaua ce leagă Tulcea de Mahmudia... citeste mai mult
  În anul 1878, după războiul de independență, localitatea devine comună până în anul 1968 cand este înglobată comunei Mahmudia ca sat aparținător. Mai apoi in anul 2004 in urma unui referendum local a redevenit comună... vezi istoricul comunei  
Vizitează galeria foto Beștepe       hotel wels barca hotel Strategia de dezvoltare a comunei
Beștepe 2015
         romania
         Lansarea proiectului                  „CENTRUL MEDICO SOCIAL-BEȘTEPE – CMS BEȘTEPE”,
flag_Delta_Dunarii
PROIECTE IN CURS DE IMPLEMENTARE IN COMUNA BEȘTEPE PRIN
PROGRAMUL OPERAȚIONAL DE PESCUIT
Măsura 1. Îmbunătațirea calității vieții comunităților prin sprijinirea infrastructurii și serviciilor legate de turism si promovarea ecoturismului.
Măsura 2. Exploatarea potentialului endogen al zonei prin consolidarea competitivitatii zonelor pescaresti si prin crearea unor locuri de muncă suplimentare, în afara sectorului pescuitului.
VÂNZARE TEREN EXTRAVILAN LEGEA 17 DIN 2014 
- legislație, acte necesare
Ofertele de vânzare teren extravilan  la rubrica anunțuri.
permise pescuit

www.primaria-bestepe.ro