ȘCOALA GIMNAZIALĂ BEȘTEPE

Personal angajat la Școala Gimnazială Beștepe  2015 - 2016.   

Caracterul însă al unei şcoli bune e ca elevul să înveţe în ea mai mult decât i se predă, mai mult decât ştie însuşi profesorul. – Mihai Eminescu

GIF animations generator gifup.com Inscrierea in invatamantul primar in anul Școlar 2015 - 2016I

ZIUA PORȚILOR DESCHISE - vineri 9 martie 2018  mai multe aici

Buget 2016 - Școala Gimnazială Beștepe                    anunturi_școala_gimnaziala

Şcoala noastra se afla in comuna Bestepe, situata la o distanta de circa 25 KM de orasul Tulcea, pe drumul judetean 222c Tulcea - Murighiol si la 4 km de Dunare. Școala a fost înfiintata in anul 1920 cand apar peste 100 de copii inscrisi cu varste intre 10 si 13 ani.

Scoala cu clasele I - VIII

Acum există câte o clasă pentru fiecare an de studiu, în total 178 elevi, cu vârste între 6-14 ani.
Cadrele didactice manifestă o dorinţă de formare şi perfecţionare continua. Sunt deschise la noutăţile reformei şi interesate de colaborarea cu alte şcoli. Atmosfera de lucru asta una de colaborare, înţelegere, respect.
Baza materială este compusă din 8 săli de clasa dintre care un cabinet de informatică, conectat la internet broadband în cadrul proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere. Baza materială sportivă este în modernizare. Este amenajata o sală de sport într-un spaţiu mic (fosta sala de clasă) care în ultimii doi ani a fost utilata cu aparate şi materiale sportive. Microbuzul şcolar asigura transportul elevilor din localitatea Băltenii de Sus. Şcoala Gimnaziala Beştepe, a încheiat mai multe parteneriate: cu organele de poliţie, cu dispensarul medical, cu școli din judeţ şi din oraşul Tulcea.

proiecte

Festivitate de premiere

Laboratorul de informatica