TURISM

    Pe malurile brațului Sf. Gheorghe al Dunării sunt amplasate localitațile Băltenii de Sus și Băltenii de Jos aparținătoare comunei Beștepe.Aici în ultimii ani câțiva investitori au ridicat câteva pensiuni și un hotel in care un număr mare de turiști vin sa admire frumusețile mirifice al Deltei Dunării.
   Malurile Dunării umbrite de sălcii pletoase și de pădurea de plopi, aerul răcoros și priveliștea minunată este căutată pe timpul verii atît de turiștii veniti in zonă cât și de localnici.
Hotel Wels Hotelul Wels aflat in localitatea Băltenii de Sus oferă turiștilor condiții optime pentru petrecerea concediului intr-un cadru natural feeric precum și desfășurarea altor activități, plimbări cu barca (șalupa) în Delta Dunării, partide de pescuit și vînătoare, vizitarea obiectivelor turistice din împrjurimi, activități de busines travel etc.
     Delta Dunării ofera atracții turistice naturale  o faună variată și bogată raiul multor specii de animale, păsări, pești, peisaje de neuitat.
     Pensiunea 4 sălcii este amplasată in localitate Băltenii de Sus.Integrată perfect în natură, înconjurată de mult spațiu verde, cu o priveliște idilică asupra Dunării, și a Dealurilor Beștepe asigură un nivel ridicat de confort, intimitate, liniște și ambianță plăcuta. Dispune de parcare privată, grădina amenajată în 3 terase, spațiu pentru activități sportive (volei, badminton, fotbal, tir cu arcul, petanq etc.), un loc special ales pentru foc de tabără, zonă de grătar, zonă de șezlonguri, Internet WI-fi gratuit , sala de conferințe. Pensiunea 4 salcii
     Cursul Brațului Sfântu Gheorghe este orientat spre sud-est, și se desfășoară pe 112 km, transportând 22% din debitul Dunării Baltenii de Sus situânduse in dreptul kilometrului 96.
Pensiunea Carasuhat Pensiunea Carasuhat amplasat la malul Dunării pe brațul Sf Gheorghe in localitatea Băltenii de Jos inprejmuita de ape , departe de zgomotul oraselor, asigură momente de liniste și recreiere turiștilor ce aleg să își petreacă concediul pe aceste meleaguri.
  Cei ce doresc plimbari in Delta Dunării pensiunea le asigura transport cu barca cu motor, pentru cei împatimiți de pescuit le asigură mai multe locuri de pescuit in zonă.
  
     Dealurile Beștepe cele mai impunătoare din peisaj cu cele cinci vârfuri rotunjite coboară în altitudine pe direcția vest-est de la 232 m până la 171 m.
    De pe aceste vârfuri se pot face sporturi aeronautice (decolări cu parapanta, deltaplan)in partea se Nord se poate vedea cele trei brațe ale Deltei Dunării și la bază se vad ruinele Cetățuii cetate getică din sec. al -IV - lea. În partea de sud priveliștea minunată a lacului Razim cu insula Popina, iar la Vest la baza dealului localitatea Beștepe. Dealurile Bestepe